Facebook Kongerslev Skole

Bente Kristensen den 22-11-2017
    Skal du bruge dit betalingskort til skolefesten, så brug dette link til at sætte penge ind:

Du skal bruge nem-id i den forbindelse.
    Gitte E. Jeppesen den 20-11-2017
    Der er nu lukket for uddeling af billetter til den første forestilling i Hallen på torsdag kl. 17.30 (lyserøde billetter). Vi har stadig billetter til anden forestilling (grønne) kl. 18.45. laugh
    Gitte E. Jeppesen den 17-11-2017
    Skolen fejrer 50 års jubilæum med eleverne fredag d. 24/11 (dagen efter skolefesten). I de første 2-3 lektioner er der almindelig undervisning og oprydning efter festen. I 3. lektion skal 0.-4. kl. se et "Kemishow" i samlingssalen. Bagefter er der uddeling af "Pølse med brød" fra en veteran-pølsevogn fra 1960´erne, der kommer og parkerer i skolegården. De ældre elever skal se "Kemishow" i samlingssalen i 4. lektion og herefter er det deres tur til et besøg i pølsevognen. Over middag har en del klasser "Juleklip", men det vil fremgå af information fra de enkelte faser.

Gitte E. Jeppesen den 09-11-2017
    Kære forældre og elever
    Se vedlagte invitation til skolefest 23/11 samt information om emneugen i uge 47.
    Bemærk, at 6. klassernes skuespil i år opføres i Kongerslevhallen, og at første forestilling starter kl. 17.30. Den øvrige del af skolefesten foregår på skolen. Husk afhentning af billetter i skoleboden til festen fra mandag 13/11.

Annette Mandrup Skov den 08-11-2017
    Amerikansk lotteri

Til skolefesten afholder vi traditionen tro et stort og flot amerikansk lotteri. Dette kan kun ske takket være alle de venlige forretningsdrivende, der støtter op om festen.

Elever fra 7. klasse kommer rundt i byens butikker i næste uge, men hvis der er flere derude som kunne tænke sig, at donere en gave er I velkommen til at tage kontakt til Annette Skov senest d. 20/11. Gaver kan også afleveres på skolens kontor med tydelig markering af hvem giveren måtte være.

På forhånd mange tak.

Mvh. 7. kl. og Annette